Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Новости, Соопштенија за јавност  | 12.7.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд утврди начелен став за акредитациите за медиумите во граѓанските предмети од јавен интерес

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на денешната Општа седница утврди начелен став за акредитациите за медиумите во граѓанските предмети од јавен интерес. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 12.7.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 493-та седница на Судскиот совет на РСМ - 22.07.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 11.7.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд одржа Општа седница во врска со правото на здрава животна средина и загадувањето на воздухот

  Врховниот суд на Република Северна Македонија денеска одржа Општа седница со присуство на претставници на јавните гласила на која се расправаше за прашањето во врска со правото на здрава животна средина, по поднесена Иницијатива за утврдување на начелно правно мислење и начелен став од Адвокатско друштво Гоџо, Кичеец и Новаковски од Охрид. [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 11.7.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на Општа седница на Вровниот суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи Општа седница на ден 12.07.2024 година (четврток) со почеток во 13.00 часот, со следниот предлог на: [повеќе]
 • Настани, Новости  | 10.7.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд оствари посета на основните судови Куманово, Крива Паланка и Кратово

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, оствари посета на основните судови Куманово, Крива Паланка и Кратово [повеќе]
 • Новости  | 10.7.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на Општа седница на Вровниот суд на Република Северна Македонија во врска со правото на здрава животна средина

  Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи Општа седница на ден 11.07.2024 година (четврток) со почеток во 12.30 часот, со следниот предлог на: [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 09.7.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи Општа седница на ден 10.07.2024 година (среда) со почеток во 14.00 часот, со следниот предлог на: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 08.7.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 492-та седница на Судскиот совет на РСМ - 08.07.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 08.7.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд се обрати на Конференцијата за спроведувањето на препораките на Оценската мисија на ЕУ

  Претседателката на Врховниот суд, Беса Адеми, се обрати на Конференција на тема:„Напредокот при спроведувањето на препораките од Оценската Мисија на ЕУ од страна на Судскиот совет на Република Северна Македонија“, поддржана и финансирана од Проектот „Поддршка на ЕУ за владеење на правото“. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 08.7.2024 | Судски совет на РСМ

  Конференција на тема: „Напредокот при спроведувањето на препораките од Оценската Мисија на ЕУ од страна на Судскиот совет на РСМ“

  [повеќе]
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_