Огласи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Огласи

Наслов на оглас
Вид на оглас
Датум на оглас
-

01.02.2023 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на Основен суд Берово и на Основен суд Крушево

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува ...

16.12.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на Апелационен суд Скопје

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува ...

30.11.2022 | Вработување
ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр. 1/2022 за унапредување на административен службеник

ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр. 1/2022 за унапредување на административен службеник во Судскиот совет на Република Северна Македонија

16.11.2022 | Вработување
Оглас за избор на еден претседател на апелационен суд и избор на три претседатели на основни судови

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува

21.07.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на членови на Судски совет на РСМ

Согласно член 9 став 1 алинеја 1 и член 16 став 1 алинеи 1, 3 и 5 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр. 102/2019), Претседателот на Судскиот совет на Република Северна Македонија, објавува...


Прва < 1 2 3  ...  > Последња