Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Risi  | 19 Dhj 2019 | 

  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Risi  | 13 Dhj 2019 | 

  Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor të lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Risi  | 28 Nën 2019 | 

  Rezultatet e përzgjedhjes administrative sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Rezultatet e përzgjedhjes administrative për Shpalljen nr.1/2019 për punësim të Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) reaëizues, bashkëpunëtorë i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Risi  | 22 Nën 2019 | 

  NJOFTIM LIDHUR ME SHPALLJEN PUBLIKE nr.1/2019

  Njoftim për datën dhe kohën e mbajtjes së përzgjedhjes administrative. [më shumë]
 • Risi  | 20 Nën 2019 | 

  Pyetjet në ueb faqen

  Njoftim lidhur me shpalljen publike nr.1/2019 [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_