INFORMACIONE TE DOBISHME DHE LINQE [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

INFORMACIONE TE DOBISHME DHE LINQE

Sonja Gruevska – Administrator gjyqësor në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë

 

Lidija Tanevska – Jadrovska   -  Këshilltar i gyjqësor pavarur në Kabinetin e Kryetarit të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë, Shef Kabineti

 

 

Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë sipas nenit 8, 9 dhe 10 të Ligjit për qasje të lirë në informata me karakter publik („Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë“ nr.13/06), publikon në vijim:

 

LISTA E INFORMATAVE ME KARAKTER PUBLIK

 

 

1.TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:

- titull: Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë

- adresa: bul„Krste Misirkov“ pn

- telefoni kontaktues: 02/3136044

- fax: 02/3237538

- e - mail:     info@vsrm.mk

- ueb faqja:       www.vsrm.mk

 

2.PERSONA ZYRTAR PËR NDËRMJETËSIM TË INFORMATAVE ME KARAKTER PUBLIK

Fidaije Alidemi – Bashkëpunëtor gjyqësor

- telefoni kontaktues : 02/3136044

- e - mail:   fidaije.alidemi@vsrm.mk

 

3.MËNYRA E PARASHTRIMIT TË KËRKESËS PËR QASJE TË LIRË NË INFORMATAVE ME KARAKTER PUBLIK:

- me shkrim

- me gojë

 

4.LISTA E INFORMATAVE ME KARAKTER PUBLIK TË GJYKATËS SUPREME TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

- informata për të dhëna të përgjithshme ;

- informata për gjyqtarët e Gjykatës supreme të RM;

- informata për mbledhjet e përgjithshme;

-statistika e gjykatës;

- dipsozita kushtetuese ligjore, Rregullorja e punës, ligje procesuese;

-praktika gjyqësore: vendime të Gjykatës supreme, mendime parimore juridike dhe qëndrime, sentenca;

- njoftime për publikun;

- formularë dhe dokumente;

- prokurimi publik;

          Qytetarët mund të informohen për të gjitha çështjet në interes të tyre që kanë të bëjnë me të drejtën për qasje të lirë në informata të karakterit publik. 

 

5. PERSON ZYRTAR NË ZYRËN PËR MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN:

Mr Marina Mileva  -Bashkëpunëtore e lartë gjyqësore zëdhënëse

- telefoni kontaktues: 02/3136044

- e - mail:  marina.mileva@vsrm.mk

 

6. PERSONI ZYRTAR PËR KOMUNIKIM ME QYTETARË QË JANË ME NEVOJA TË VEÇANTA:

Fidaije Alidemi – Bashkëpunëtore gjyqësore

- telefoni kontaktues 02/3136044

-  e - mail:      fidaije.alidemi@vsrm.mk

-Zëvendëse -  Maja Dimitrovska – Këshilltar zëdhënëse

                      - telefoni kontaktues: 02/3136044

                       - e - mail:  maja.dimitrovska@vsrm.mk

LINQE TË VENDIT

  Kuvendi i RMV

LINQE NDËRKOMBËTARE

 

 

 

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Takim me Drejtorin e AZGJ, z. Ylber Sela

  Njoftim për opinionin  | 17 Jan 2020
  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, mr- Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 15 janar 2020, zhvilloi takim me z. Ylber Sela, drejtor i Agjencisë për zbatimin e gjuhës që e flasin të paktën 20% e qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe z. Llazo Matovski, udhëheqës i Sektorit për mbështetje të drejtorit. Në takim morën pjesë edhe përaqësues të kabinetit të kryetarit. [më shumë]
 • Vendime për zgjedhjen për punësim

  Risi  | 20 Dhj 2019
  Vendime për zgjedhjen për punësim sipas shpalljes publike nr.1/2019 [më shumë]
 • Takim me Ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për opinionin  | 20 Dhj 2019
  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, m-r Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 18 dhjetor 2019, zhvilloi takim me E.S. znj. Rejçell Gallovej, Ambasadore e Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Maqedonisë së Veriut. [më shumë]

Të gjitha lajmet