Informacione te dobishme dhe linqe [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

INFORMACIONE TE DOBISHME DHE LINQE

 

            Sonja Gruevska - Administratore gjyqësore në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

           Mr. Lidija Tanevska Jadrovska - Këshilltare gjyqësore e pavarur në Kabinetin e Kryetarit të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shefe e Kabinetit

Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë, së Veriut sipas nenit 8, nenit 9 dhe nenit 10 të Ligjit për qasje të lirë në informacione me karakter publik („Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut“ nr.101/19), publikon në vijim:

 

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

 

1.TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:

- titull: Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

- adresa: Bulevari „Krste Misirkov“ nr.8 Shkup

            - telefoni kontaktues: 02/3136044

- fax: 02/3237538

- e – mail:  info@vsrm.mk

- web faqja: www.vsrm.mk

 

2.PERSONA ZYRTAR PËR NDËRMJETËSIM TË INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

- Mr. Snezhana Dimitrovska – bashkëpunëtore e lartë gjyqësore

- telefoni kontaktues : 02/3136044

- e – mail: snezana.dimitrovska@vsrm.mk

 MËNYRA E PARASHTRIMIT TË KËRKESËS PËR QASJE TË LIRË NË INFORMACIONE ME KARAKTER PUBLIK:

- me shkrim

- me gojë

 

4.LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK TË GJYKATËS SUPREME TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

-informacione për të dhëna të përgjithshme ;

- informacione për gjyqtarët e Gjykatës supreme të RMV;

- informacione për mbledhjet e përgjithshme;

- statistika e gjykatës;

- dipsozita kushtetuese ligjore, Rregullorja e punës, ligje procesuese;

-praktika gjyqësore: vendime të Gjykatës supreme, mendime parimore juridike dhe qëndrime, sentenca;

- njoftime për publikun;

- formularë dhe dokumente;

- prokurimi publik;

 

5.PERSON ZYRTAR NË ZYRËN PËR MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN:

Maja Dimitrovska Jovanovska – Udhëheqëse e Sektorit të praktikës gjyqësore - zëdhënëse

- telefoni kontaktues: 02/3136044

- e – mail: maja.dimitrovska@vsrm.mk

 

6. PERSONI ZYRTAR PËR KOMUNIKIM ME QYTETARË ME NEVOJA TË VEÇANTA:

- Fidaije Alidemi – Këshilltare - Përkthyese 

- telefoni kontaktues - 02/3136044

-  e – mail:  fidaije.alidemi@vsrm.mk

-Zëvendëse - Maja Dimitrovska Jovanovska – Udhëheqëse e Sektorit të praktikës gjyqësore - zëdhënëse

           - telefoni kontaktues: 02/3136044

           - e – mail: maja.dimitrovska@vsrm.mk          

LINQE TË VENDIT

  Kuvendi i RMV

LINQE NDËRKOMBËTARE

 

 

 

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 30 Nën 2021
  Këshilli për vendimmarrjen e ankesave pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e mbajtur më 29.11.2021 shqyrtoi me rastin e ankesës së Zoranço Micevski, gjyqtar i Gjykatës së Apelit Shtip, të deklaruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-39/25 të datës 26.07.2021, për shkarkimin e tij nga ushtrimi i funksionit të gjyqtarit. [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 29 Nën 2021
  Këshilli për vendimmarrjen e ankesave pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e sotme shqyrtoi me rastin e ankesës së Suzana Zdraveva, gjyqtare e Gjykatës së Apelit Shtip, të deklaruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 10-39/25 të datës 26.07.2021, për shkarkimin e saj nga funksioni i gjyqtares. [më shumë]
 • Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për opinionin  | 26 Nën 2021
  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, më 06.12.2021 (e hënë), me fillim në orën 12,00, me këtë propozim: [më shumë]

Të gjitha lajmet