Informacione te dobishme dhe linqe [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

INFORMACIONE TE DOBISHME DHE LINQE

 

            Sonja Gruevska – Administrator gjyqësor në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Lidija Tanevska – Jadrovska - Këshilltar gjyqësor i pavarur në Kabinetin e Kryetarit të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shef i Kabinetit

Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë, së Veriut sipas nenit 8, nenit 9 dhe nenit 10 të Ligjit për qasje të lirë në informacione me karakter publik („Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë së Veriut“ nr.101/19), publikon në vijim:

 

LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

 

1.TË DHËNA TË PËRGJITHSHME:

- titull: Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

- adresa: Bulevari „Krste Misirkov“ nr.8 Shkup

            - telefoni kontaktues: 02/3136044

- fax: 02/3237538

- e – mail:  info@vsrm.mk

- web faqja: www.vsrm.mk

 

2.PERSONA ZYRTAR PËR NDËRMJETËSIM TË INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK

Snezhana Dimitrovska – bashkëpunëtore e lartë gjyqësore

- telefoni kontaktues : 02/3136044

- e – mail: snezana.dimitrovska@vsrm.mk

 MËNYRA E PARASHTRIMIT TË KËRKESËS PËR QASJE TË LIRË NË INFORMACIONE ME KARAKTER PUBLIK:

- me shkrim

- me gojë

 

4.LISTA E INFORMACIONEVE ME KARAKTER PUBLIK TË GJYKATËS SUPREME TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

-informacione për të dhëna të përgjithshme ;

- informacione për gjyqtarët e Gjykatës supreme të RMV;

- informacione për mbledhjet e përgjithshme;

- statistika e gjykatës;

- dipsozita kushtetuese ligjore, Rregullorja e punës, ligje procesuese;

-praktika gjyqësore: vendime të Gjykatës supreme, mendime parimore juridike dhe qëndrime, sentenca;

- njoftime për publikun;

- formularë dhe dokumente;

- prokurimi publik;

 

5.PERSON ZYRTAR NË ZYRËN PËR MARRËDHËNIE ME PUBLIKUN:

Maja Dimitrovska Jovanovska – Këshilltar- zëdhënëse

- telefoni kontaktues: 02/3136044

- e – mail: maja.dimitrovska@vsrm.mk

 

6. PERSONI ZYRTAR PËR KOMUNIKIM ME QYTETARË ME NEVOJA TË VEÇANTA:

- Fidaije Alidemi – Bashkëpunëtore gjyqësore

- telefoni kontaktues - 02/3136044

-  e – mail:  fidaije.alidemi@vsrm.mk

-Zëvendës - Maja Dimitrovska Jovanovska – Këshilltar - zëdhënës

           - telefoni kontaktues: 02/3136044

           - e – mail: maja.dimitrovska@vsrm.mk          

LINQE TË VENDIT

  Kuvendi i RMV

LINQE NDËRKOMBËTARE

 

 

 

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Njoftim për publikun

  Njoftim për opinionin  | 24 Kor 2020
  Këshilli për vendimmarrje të ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut shqyrtoi për ankesën e Vlladimir Pançevski – gjyqtarë i Gjykatës themelore penale Shkup, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga 25.12.2019 të regjistruar me nr.08-22/40 nga 30.12.2019 dhe kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me nr.08-22/4 nga 17.07.2019. [më shumë]
 • Informacion për publikun

  Njoftim për opinionin  | 10 Kor 2020
  Më 09 korrik të vitit 2020, UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani dhe kryetarët e sektorëve të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, realizuan takim me përfaqësues nga Qendra për hulumtime dhe analiza juridike dhe ekspertë të projektit “Mbështetja e Këshillit gjyqësor në krijimin e sistemit kualitativ për vlerësimin e gjyqtarëve”, në koordinim me projektin “Mbështetja e reformave në sektorin e gjyqësisë”. [më shumë]
 • Informacion për publikun

  Njoftim për opinionin  | 30 Qer 2020
  Ambasada e SHBA, në suaza të Marrëveshjes për mbështetjen dhe ndihmën e gjyqësisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në kohën e sfidave me pandeminë - Kovid-19, më 29.06.2020 siguroi donacion të mjeteve për dezinfektim për të gjitha gjykatat, prokuroritë publike dhe Drejtorinë për ekzekutimin e sanksioneve. [më shumë]

Të gjitha lajmet