Регулатива [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации и линкови

Куќен ред (Линк)

Политика на интегритет (Линк)

Закон за судовите (Сл.весник на РМ бр.58/2006)

Закон за изменување и дополнување на Законот за судовите (Сл.весник на РМ бр.35/08)

Законот за изменување и дополнување на Законот за судовите (Сл.весник на РМ бр.150/10)

Законот за изменување и дополнување на Законот за судовите (Сл.весник на РМ бр.83/18)

Законот за дополнување на Законот за судовите (Сл.весник на РМ бр.198/18)

Законот за изменување и дополнување на Законот за судовите (Сл.весник на РСМ бр.96/19)

Деловник за работа на Врховниот суд на Република Северна Македонија (Сл. весник на РСМ бр.14/22)

Правилник за начинот на функционирање на информатичкиот систем во судовите во Република Северна Македонија (Сл. весник на РСМ бр.13/24)

Внатрешните процедури за одделни процеси при управувањето со движењето на предметите во ВСРСМ (Линк)

Внатрешни процедури за ефикасно и ажурно постапување и одлучување за предметите од јавен интерес (Линк)

Внатрешни процедури за работата на Општата седница (Линк)

Внатрешни процедури за работа во Кабинетот на претседателот на ВСРСМ (Линк)

Процедура за заштитено внатрешно пријавување во ВСРСМ (Линк)

Внатрешни процедури за работа на судските оддели во ВСРСМ (Линк)

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести