Procedura administrative [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Procedura administrative

 

Përmbledhje Shkarko

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Risi  | 19 Dhj 2019
  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Risi  | 13 Dhj 2019
  Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor të lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Rezultatet e përzgjedhjes administrative sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Risi  | 28 Nën 2019
  Rezultatet e përzgjedhjes administrative për Shpalljen nr.1/2019 për punësim të Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) reaëizues, bashkëpunëtorë i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]

Të gjitha lajmet