Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец ноември 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец октомври 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец септември 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2021 година
Годишен
2021
Оценки и заклучоци по извештаите за работењето на судовите во Република Северна Македонија за 2021 година
Годишен
2021
Структура на приходи по дејности ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Приходи и расходи ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Посебни податоци за државната евиденција за корисниците на средства од буџетот на фондовите ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Даночен биланс на ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Биланс на состојба ВСРСМ 2021
Годишен
2021

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести