Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работата на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2022 година
Годишен
2022
Приходи и расходи ВСРСМ 2022
Годишен
2022
Биланс на состојба ВСРСМ 2022
Годишен
2022
Посебни податоци за државната евиденција за корисниците на средства од буџетот на фондовите ВСРСМ 2022
Годишен
2022
Структура на приходи по дејности ВСРСМ 2022
Годишен
2022
Извештај на ВСРСМ за спроведување на Законот за СПИ од јавен карактер за 2022 година
Годишен
2022
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец декември 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец ноември 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец октомври 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец септември 2022 година
Месечен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести