Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка ВСРСМ 2023
Годишен
2023
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец февруари 2024 година
Месечен
2024
Извештај за работата на Врховен суд на Република Северна Македонија за месец јануари 2024 година
Месечен
2024
Извештај за работата на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2023 година
Годишен
2023
Извештај на ВСРСМ за спроведување на Законот за СПИ од јавен карактер за 2023 година
Годишен
2023
Оценки и заклучоци по извештаите за работењето на судовите во Република Северна Македонија за 2022 година
Годишен
2022
Извештај за работата на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2022 година
Годишен
2022
Приходи и расходи ВСРСМ 2022
Годишен
2022
Биланс на состојба ВСРСМ 2022
Годишен
2022
Посебни податоци за државната евиденција за корисниците на средства од буџетот на фондовите ВСРСМ 2022
Годишен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести