Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работата на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2021 година
Годишен
2021
Оценки и заклучоци по извештаите за работењето на судовите во Република Северна Македонија за 2021 година
Годишен
2021
Структура на приходи по дејности ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Приходи и расходи ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Посебни податоци за државната евиденција за корисниците на средства од буџетот на фондовите ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Даночен биланс на ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Биланс на состојба ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Извештај на ВСРСМ за спроведување на Законот за СПИ од јавен карактер за 2021 година
Годишен
2021
Извештај за работа на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2020 година
Годишен
2020
Биланс на состојба - буџетска за 2020 година
Годишен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести