Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец февруари 2012 година
Месечен
2012
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец јануари 2012 година
Месечен
2012
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за 2011 година
Годишен
2011
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец декември 2011 година
Месечен
2011
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец ноември 2011 година
Месечен
2011
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец октомври 2011 година
Месечен
2011
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец септември 2011 година
Месечен
2011
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец август 2011 година
Месечен
2011
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец јули 2011 година
Месечен
2011
Извештај за работа на Врховен суд на Република Македонија за месец јуни 2011 година
Месечен
2011

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Соопштение за јавност

  Известувања  | 13.3.2020
  Советот за одлучување по жалба при Врховниот суд на Република Северна Македонија на денешната седница расправаше по повод жалбата на Рахилка Стојковска – судија на Врховниот суд на Република Северна Македонија, поднесена против одлуката на Судскиот совет на Република Северна Македонија бр.08-11/32 од 24.09.2019 година за нејзино разрешување од вршење на судиска функција, и истата ја одби како неоснована и го потврди решението на Судскиот совет на Република Северна Македонија. [повеќе]
 • Соопштение за јавност

  Известувања  | 10.3.2020
  Жалбениот совет при Врховниот суд на Република Северна Македонија на вчерашната седница расправаше по повод поднесената жалба од поранешниот Претседател - судија Јово Вангеловски, поднесена против одлуката на Судскиот совет на Република Северна Македонија бр.08-11/30 од 23.09.2019 година за негово разрешување од вршење на судиска функција. [повеќе]

Сите вести