Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Биланс на состојба ВСРСМ 2021
Годишен
2021
Извештај на ВСРСМ за спроведување на Законот за СПИ од јавен карактер за 2021 година
Годишен
2021
Извештај за работа на Врховниот суд на Република Северна Македонија за 2020 година
Годишен
2020
Извештај на Државниот завод за ревизија
Годишен
2021
Биланс на состојба - буџетска за 2020 година
Годишен
2020
Структура на приходи по дејности 2020 година
Годишен
2020
Посебни податоци за државна евиденција за корисниците на средства од Буџетот на фондовите за 2020 год.
Годишен
2020
Биланс на приходи и расходи - буџетска за 2020 година
Годишен
2020
Извештај на ВСРСМ за спроведување на Законот за СПИ од јавен карактер за 2020 година
Годишен
2020
Биланс на состојба - буџетска за 2019 година
Годишен
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести