Contact for persons with special needs [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Contact for persons with special needs

Contact for persons with special needs 

Fidaije Alidemi - Court official
- contact phone: 02/3136044
- contact e-mail:  fidaije.alidemi@vsrm.mk
Deputy - Maja Dimitrovska - Councilor spokesman
                      - contact phone: 02/3136044
                       - contact e-mail:  maja.dimitrovska@vsrm.mk

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news

  • Средба со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје

    Announcements  | Dec 13, 2019
    ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 12 декември 2019 година, оствари средба со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, амбасадорот Клеменс Која. [more]

All news