Kontaktet për personat me nevoja të veçanta [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Kontaktet për personat me nevoja të veçanta

Kontaktet për persona me nevoja të veçanta

 

PERSONI ZYRTAR PËR KOMUNIKIM ME QYTETARË ME AFTËSI TË KUFIZUARA:

- Fidaije Alidemi – Bashkëpunëtore gjyqësore

- Telefoni kontaktues:02/3136044

- Telefoni cellular:

- E- mail :    fidaije.alidemi@vsrm.mk

 

 

-Zëvendëse – Maja Dimitrovska – Këshilltare zëdhënëse

 

- Telefoni kontaktues:02/3136044

- E – mail:  maja.dimitrovska@vsrm.mk

Kontakt

Fidaije Alidemi

Telefon:
02 3 136 044
Telefon celular:

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

  Risi  | 27 Tet 2020
  Në bazë të nenit 3 paragrafit 2 të Ligjit për shërbimin gjyqësor (Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.43/14) nenit 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr.167/15), Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë dhe pëlqimit nga Ministria e financave nr. 18 – 5474/2 e datës 30.09.2020 [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Risi  | 22 Tet 2020
  Me rastin e “25 Tetorit – Ditës Evropiane të Drejtësisë” e cila shënohet çdo vit në të gjitha shtetet evropiane [më shumë]

Të gjitha lajmet