Qasje të lirë në informatat me karakter publik [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Qasje të lirë në informatat me karakter publik (kontakti dhe forma e kërkesës)

Qasje të lirë në informatat me karakter publik

 

Në bazë të nenit 9 të Ligjit për qasje të lirë në informata me karakter publik (“Gazeta zyrtare e RM” nr. 13/06 dhe nenit 3 nga Udhëzimi për mënyrën dhe procedurën e zbatimit të Ligjit për qasje të lirë në informata me karakter publik Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut përgatiti listën vijuese:

 

                                    LISTA E INFORMATAVE TË KARAKTERIT PUBLIK

Listën e informatave të karakterit publik të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut e përbëjnë grupet e informatave siç vijojnë:

1

Informata për të dhënat e përgjithshme

6

Praktika gjyqësore: Vendime të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, mendime parimore juridike dhe qëndrime, sentenca

2

Informata për gjyqtarët e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

7

Njoftime për publikun

3

Informata për mbledhjet e përgjithshme

8

Formularë dhe dokumente

4

Statistika e Gjykatës

9

Prokurimi publik

5

Dispozita kushtetuese, ligjore, Rregullorja e punës, ligje procesuese

   

 

Qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut mund të marrin informata karakterit publik të përgatitur ose me të cilën disponon Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut duke plotësuar – Kërkesë për qasje të lirë të informatave karakterit publik të cilën mund ta marrin në arkivin e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut ose ta shkarkojnë këtu.

Kërkesa për informatë mund të dërgohet në formë të shkruar në adresën postare të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, bul. Krste Misirkov pn ose në e-mail: fidaije.alidemi@vsrm.mk, si dhe përmes nr. fax  02/3237538.

Qytetarët mund të informohen për të gjitha çështjet në interes të tyre në lidhje me të drejtën për qasje të lirë në informatat me karakter publik edhe përmes telefonit: 02/3136044.

Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut sipas Ligjit për qasje të lirë në informatat me karakter publik, person zyrtar për ndërmjetësimin me informata e përcaktoi: Fidaije Alidemi – Bashkëpunëtore gjyqësore .

Në qoftë se keni ndonjë pyetje ose ju duhet ndonjë informacion përkatës, mund ta shfrytëzoni formularin e mëposhtëm.Pyetjes Suaj do ti përgjigjemi në interval mundësisht të shkurtër kohor. Ju faleminderit.

 
 

 

 

 


 Shkarko

Kontakt

Fidaije Alidemi

Telefon:
02/3136044
Telefon celular:

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Risi  | 19 Dhj 2019
  Rang - lista përfundimtare e kandidatëve sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Risi  | 13 Dhj 2019
  Rezultatet nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor sipas Shpalljes publike nr.1/2019 për punësim të këshilltarë gjyqësor – Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) realizues, bashkëpunëtor të lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]
 • Rezultatet e përzgjedhjes administrative sipas Shpalljes publike nr.1/2019

  Risi  | 28 Nën 2019
  Rezultatet e përzgjedhjes administrative për Shpalljen nr.1/2019 për punësim të Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) reaëizues, bashkëpunëtorë i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues. [më shumë]

Të gjitha lajmet