Contact information [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Court

Supreme Court of the Republic of North Macedonia

Bul. Krste Misirkov b.b. Skopje
Email:  info@vsrm.mk

Contact phones

Телефонска централа

02 3 136 044

Технички секретар на Претседателот на судот - факс

02 3 237 538
Decision search

Court
Case number
Date
_

Најнови вести

 • РАНГ ЛИСТИ НА ВИСОКООБРАЗОВНИ УСТАНОВИ

  News  | Nov 19, 2019
  Во врска со објавениот јавен оглас бр.1/2019 на Врховен суд на Република Северна Македонија [повеќе]
 • Учество на Регионална конференција

  News  | Oct 28, 2019
  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани и судијата д-р Џемали Саити, на покана на Генералниот Директорат за човекови права и владеење на правото на Совет на Европа, учествуваа во работата на регионалната конференција на тема „Поделба на одговорноста при примената на Европската конвенција за човекови права: надминување на предизвиците преку користење на новите правосудни алатки“. Регионалната конференција се одржа на 24 и 25 октомври 2019 година во Сараево, Босна и Херцеговина, а учество земаа претставници на највисоките судови во регионот. [повеќе]

Сите вести