Gjykatë [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Gjykatë

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Bul. Krste Misirkov bb Skopje
Email:  info@vsrm.mk

Telefonat e kontaktit

Телефонска централа

02 3 136 044

Технички секретар на Претседателот на судот - факс

02 3 237 538
Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Најнови вести

 • РАНГ ЛИСТИ НА ВИСОКООБРАЗОВНИ УСТАНОВИ

  Risi  | 19 Nën 2019
  Во врска со објавениот јавен оглас бр.1/2019 на Врховен суд на Република Северна Македонија [повеќе]
 • Учество на Регионална конференција

  Risi  | 28 Tet 2019
  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани и судијата д-р Џемали Саити, на покана на Генералниот Директорат за човекови права и владеење на правото на Совет на Европа, учествуваа во работата на регионалната конференција на тема „Поделба на одговорноста при примената на Европската конвенција за човекови права: надминување на предизвиците преку користење на новите правосудни алатки“. Регионалната конференција се одржа на 24 и 25 октомври 2019 година во Сараево, Босна и Херцеговина, а учество земаа претставници на највисоките судови во регионот. [повеќе]

Сите вести