Mendimet juridike parimore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Mendimet parimore juridike

Mendimet juridike parimore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
Lejueshmëria e ankesës kundër aktvendimit të gjykatës së shkallës së parë me të cilin është vërtetuar aktvendimi i noterit si përfaqësues të gjykatës
Парнична постапка, Парнична постапка
13 Dhj 2021
Lejueshmëria e revizionit në konteste për përgjegjësi civile për ofendim dhe shpifje
Парнична постапка, Парнична постапка
12 Tet 2021
Kompetenca e këshillit penal për zhdëmtimin e fëmijës që është viktimë e veprës penale/ kundërvajtje me elemente të dhunës
Имотно правно побарување на дете жртва
13 Kor 2021
Prishja e marrëveshjes për punësim, për shkaqe personale, kur punëtori nuk i plotëson kushtet për kryerjen e punës dhe parashkrimi
Работни односи
13 Kor 2021
Masa e përkoshme
Извршна постапка
9 Kor 2021
Lejueshmëria e revizionit
Парнична постапка, Парнична постапка
28 Pri 2021
Lejueshmëria e revizionit në procedurat për mbrojtjen nga diskriminimi
Парнична постапка, Парнична постапка
28 Pri 2021
Kufizimi i të drejtave nga marrëveshja kolektive nëse në kohën e vlefshmërisë së marrëveshjes kolektive miratohet ligj
Работни односи
14 Dhj 2020
Përgjegjësia e dëmit të shkaktuar e shfrytëzuesve të rrugëve shtetërore
Облигациони односи
17 Qer 2019
Afati për ngritjen e akuzës nga ana e PP për ndjekje të veprave penale që kanë të bëjnë dhe që rrjedhin nga përmbajtja e ndjekjes së paligjshme të komunikimeve
Закон за Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконско след.на комуникации
30 Jan 2019
E parë<1>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet