Mendimet dhe konkluzionet ligjore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Mendimet dhe konkluzionet ligjore

Mendimet dhe konkluzionet ligjore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
Nocioni kontest ekonomik në kuptim të dispozitave të Ligjit për procedurë kontestimore
Парнична постапка, Парнична постапка
4 Nën 2019
Vlefshmëria kohore e ligjit -rregullë-akt i përgjithshëm i abroguar me vendim të Gjykatës Kushtetuese
Деловник на Уставниот суд на Република Северна Македонија
7 Tet 2019
Shpenzimet për publikimin e aktgjykimit
Парнична постапка, Парнична постапка
7 Tet 2019
E parë<1>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit

 • SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

  Risi  | 27 Tet 2020
  Në bazë të nenit 3 paragrafit 2 të Ligjit për shërbimin gjyqësor (Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.43/14) nenit 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr.167/15), Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë dhe pëlqimit nga Ministria e financave nr. 18 – 5474/2 e datës 30.09.2020 [më shumë]
 • Njoftim për publikun

  Risi  | 22 Tet 2020
  Me rastin e “25 Tetorit – Ditës Evropiane të Drejtësisë” e cila shënohet çdo vit në të gjitha shtetet evropiane [më shumë]

Të gjitha lajmet