Mendimet dhe konkluzionet ligjore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Mendimet dhe konkluzionet ligjore

Mendimet dhe konkluzionet ligjore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
Konkluzione lidhur me aktgjykim të GJEDNJ Sinadinovska kundër RMV
Судење во Разумен Рок
25 Tet 2021
KONKLUZION
Општа седница
19 Tet 2021
KONKLUZION
Општа седница
19 Tet 2021
Parashkrimi i kërkesës së kontributeve të SPIMV
Облигациони односи
14 Kor 2021
Kërkesa e shkresave të lëndës
Судење во Разумен Рок
5 Kor 2021
Kompensimi i drejtë në shuma të veçuara
Судење во Разумен Рок
5 Kor 2021
Shpenzimet e procedurës
Судење во Разумен Рок
5 Kor 2021
Shënimi i urdhëresës për përmbarim në certifikatën e pasurisë mbi patundshmëritë e debitorit të falimentimit para hapjes së falimentimit dhe të drejtës së veçuar
Стечај
25 Maj 2021
Vendosja e Gjykatës revizore për të dhënat e cituara të zbatimit të gabuar të së drejtës materiale
Парнична постапка, Парнична постапка
25 Maj 2021
Ndërprerja e procedurës së zbatimit kur pala është person juridik mbi të cilin është ngritur procedurë e falimentimit
Извршна постапка
15 Shk 2021
E parë<12>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet