Mendimet dhe konkluzionet ligjore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Mendimet dhe konkluzionet ligjore

Mendimet dhe konkluzionet ligjore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
E drejta e regresit për dëmin e shkaktuar nga automjeti motorik i pasiguruar
Облигациони односи
30 Maj 2022
Vendimmarrja e kërkesës për gjykim në afat të arsyeshëm, e parashtruar nga më shumë persona në procedurën e falimentimit
Судење во Разумен Рок
18 Pri 2022
Legjitimacioni aktiv i një shoqërie të avokatit në konteste të kërkesave të mëparshme të avokatëve - themelues të shoqërisë së avokatit
Закон за адвокатура
28 Shk 2022
Paraburgimi ekstradues dhe parashkrimi i ekzekutimit të dënimit me burg
Кривичен Законик
16 Shk 2022
Konkluzione për zbatimin e principeve dhe qëndrimeve të GJEDNJ në aktgjykimet Boshkoski kundër RMV dhe Janevski kundër RMV
Кривична постапка
31 Jan 2022
Konkluzion i zbatimit të principit për gjykim të drejtë implementuar në aktgjykimin e GJEDNJ Transkop SHA Manastir kundër RMV
Кривична постапка
31 Jan 2022
KONKLUZION
Општа седница
28 Dhj 2021
Mënyra e përfitimit të pronësisë së automjetit motorik
Закон за сопственост и други стварни права
22 Dhj 2021
Dënimi për tentim të veprës penale - "Vjedhja e rëndë" nga neni 236 paragrafi 5 në lidhje me paragrafin 1 pika 1 të Kodit penal
Кривичен Законик
7 Dhj 2021
Shënim zyrtar nuk është provë në procedurë në gjykatë
Кривична постапка
7 Dhj 2021
E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet