Mendimet dhe konkluzionet ligjore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Mendimet dhe konkluzionet ligjore

Mendimet dhe konkluzionet ligjore 

Kategori
Përmbledhje Data Shkarko
Prezenca e të dëmtuarit në seancën e gjykatës së shkallës së parë
Кривична постапка - Член 415 став 1 точка 11 од ЗКП
7 Dhj 2021
Zbatimi i ligjit që është më i butë për të akuzuarin dhe parimi in dubio pro reo
Кривичен Законик
7 Dhj 2021
Veprimi mbi kërkesat shtesë të dorëzuara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm
Кривична постапка
7 Dhj 2021
Nocioni "publik" te vepra penale "Dhuna" nga neni 386 të KP
Кривичен Законик
7 Dhj 2021
Caktimi i shpenzimeve në procedurën penale
Кривична постапка
7 Dhj 2021
Mbajtja e seancës në Gjykatën e Apelit në procedurën për kundërvajtje
Закон за прекршоци
7 Dhj 2021
Mbajtja e seancës publike në gjykatën e shkallës së dytë
Кривична постапка
7 Dhj 2021
Kompetenca e këshillit për vlerësim të aktakuzës sipas nenit 336 paragrafi 3 të LPP
Кривична постапка - Оцена на обвинителен акт
7 Dhj 2021
Kompetenca e Komisionit pranë MPB, sipas nenit 88 paragrafi 1 dhe paragrafi 2 të Ligjit për automjetet
Закон за прекршоци
7 Dhj 2021
Obligimi i të akuzuarit për kompensim të dëmit dhe me kërkesë juridike pronësore nga neni 353 të KP
Кривична постапка
7 Dhj 2021

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet