Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 17.1.2020 | 

  Средба со директорот на АПЈ, г-дин Илбер Села

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 15 јануари 2020 година, оствари средба со г-дин Илбер Села, директор на Агенцијата за примена на јазикот што го зборуваат најмалку 20% од граѓаните на Република Северна Македонија и г-дин Лазо Матовски, раководител на Секторот за поддршка на директорот. На средбата присуствуваа и претставници од кабинетот на претседателот. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 20.12.2019 | 

  Средба со амбасадорот на Обединетото Кралство во Република Северна Македонија

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 18 декември 2019 година, оствари средба со Н.Е. г-а Рејчел Галовеј, амбасадор на Обединетото Кралство во Република Северна Македонија. [повеќе]
 • Новости  | 20.12.2019 | 

  Одлуки за избор за вработување

  Одлуки за избор за вработување по јавен оглас бр.1/2019 [повеќе]
 • Новости  | 19.12.2019 | 

  Конечна ранг-листа на кандидати по Јавен оглас бр.1/2019

  Конечна ранг-листа на кандидати по Јавен оглас бр.1/2019 за вработување на судски советник - Категорија В ниво В1 – 5 (пет) извршители, виш судски соработник - Категорија В ниво В2 – 4 (четири) извршители, виш судски референт – дактилограф - Категорија Г ниво Г1 - 2 (два) извршители и помлад судски референт – извршител во писарница - Категорија Г ниво Г4 – 1 (еден) извршител. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 16.12.2019 | 

  Остварена средба со амбасадорот на Кралството Холандија во Република Северна Македонија

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 11 декември 2019 година, оствари средба со Н.Е. г-дин Дирк Јан Коп, амбасадор на Кралството Холандија во Република Северна Македонија. [повеќе]
 • Известувања  | 13.12.2019 | 

  Средба со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје

  ВД Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, м-р Фаик Арслани, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија на 12 декември 2019 година, оствари средба со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, амбасадорот Клеменс Која. [повеќе]
 • Новости  | 13.12.2019 | 

  Резултати од спроведениот испит за судски службеници по Јавен оглас бр.1/2019

  Резултати од од спроведениот испит за судски службеници по Јавен оглас бр.1/2019 за вработување на судски советник - Категорија В ниво В1 – 5 (пет) извршители, виш судски соработник - Категорија В ниво В2 – 4 (четири) извршители, виш судски референт – дактилограф - Категорија Г ниво Г1 - 2 (два) извршители и помлад судски референт – извршител во писарница - Категорија Г ниво Г4 – 1 (еден) извршител. [повеќе]
 • Новости  | 28.11.2019 | 

  Резултати од административната селекција по Јавен оглас бр.1/2019

  Резултати од административната селекција за Оглас бр.1/2019 за вработување на судски советник - Категорија В ниво В1 – 5 (пет) извршители, виш судски соработник - Категорија В ниво В2 – 4 (четири) извршители, виш судски референт – дактилограф - Категорија Г ниво Г1 - 2 (два) извршители и помлад судски референт – извршител во писарница - Категорија Г ниво Г4 – 1 (еден) извршител. [повеќе]
 • Новости  | 22.11.2019 | 

  ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2019

  Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција. [повеќе]
 • Новости  | 20.11.2019 | 

  Прашања на веб страна

  Известување во врска со јавен оглас бр. 1/2019 [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_