Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftime, Njoftim për opinionin  |  1 Qer 2022

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon publikun se më 1 qershor 2022 veproi për lëndën KVPKOK2.nr.19/21, të njohur në publik me emrin “Reket”, të formuar sipas kërkesave të parashtruara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm, të parashtruara nga të akuzuarit Bojan Jovanosvki dhe Katica Janeva dhe vendosi që kërkesat ti refuzojë. 

 

                                                                

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

                                                                                   Sektori i veprave penale

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_