Njoftim nga seanca e mbajtur, e Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga seanca e mbajtur, e Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm

Njoftim për opinionin  |  25 Tet 2021
Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 25.10.2021 (e hënë), mbajti seancë elektronike të Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm, përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua:

RENDI I DITËS

1. Aprovimi i Procesverbalit nga seanca e Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm, të mbajtur më 05.07.2021.

2. Shqyrtimi dhe aprovimi i raporteve për qarkullimin e lëndëve në Sektorin për gjykim në afat të arsyeshëm për muajt maj, qershor, korrik – gusht të vitit 2021.

3. Miratimi i tekstit të konkluzioneve të nxjerra në seancën e Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm të datës 13.07.2020 dhe të shqyrtuara në seancën e Sektorit të datës 05.07.2021 (pika e 9 e rendit të ditës).

4. Të ndryshme

        

            Në këtë seancë:

 

Lidhur me pikën e parë të rendit të ditës, u aprovua Procesverbali nga seanca e Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm, të mbajtur më 05.07.2021.

Lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës, u aprovuan Raportet për qarkullimin e lëndëve në Sektorin për gjykim në afat të arsyeshëm për muajt maj, qershor, korrik – gusht të vitit 2021.

Lidhur me pikën e tretë të rendit të ditës u miratua teksti i konkluzioneve të nxjerra në seancën e Sektorit për gjykim në afat të arsyeshëm, të datës 13.07.2020 dhe të shqyrtuara në seancën e Sektorit të datës 05.07.2021.

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_