Në Gjykatën Supreme janë dorëzuar mendimet e Prokurorisë Publike për lëndët “27 Prilli” dhe “Spiun” [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Në Gjykatën Supreme janë dorëzuar mendimet e Prokurorisë Publike për lëndët “27 Prilli” dhe “Spiun”

Njoftim për opinionin  |  20 Jan 2023

Për shkak të interesimit të publikut dhe mediumeve, informojmë se në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut janë dorëzuar mendimet e Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut për lëndët “27 Prilli” dhe “Spiun”, të cilat më parë menjëherë pas pranimit të tyre në Gjykatën Supreme dhe në përputhje me Ligjin për procedurë penale u dërguan për mendim në Prokurorinë Publike. 

Gjykata Supreme e RMV, ndërmerr të gjitha aktivitetet ligjore që lëndët në mënyrë të shpejtë të dorëzohen nga Prokuroria Publike e RMV në Gjykatën Supreme të RMV, me qëllim që për të njëjtat me përditësim të veprohet dhe të vendoset.  

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_