Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të praktikës gjyqësore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të praktikës gjyqësore

Njoftim për opinionin  |  27 Maj 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 26.05.2022 (e enjte), mbajti seancë të Sektorit të praktikës gjyqësore, në të cilën u propozua dhe u pranua:

 

 R E N D I   I   D I T Ë S

 

1. Miratimi i Propozim – procesverbalit nga seanca e Sektorit të praktikës gjyqësore, të mbajtur më 14.04.2022;

2. Shqyrtimi i raporteve të punës të sektorëve gjyqësorë për muajt: janar, shkurt dhe mars 2022 (pikë e prolonguar nga seanca e Sektorit të mbajtur më 14.04.2022);

3. Shqyrtimi i raporteve të punës të sektorëve gjyqësorë për muajin prill 2022;

4. Të ndryshme.

 

Në këtë seancë:

 

Lidhur me pikën e parë të rendit të ditës, u miratua Procesverbali nga seanca e Sektorit të praktikës gjyqësore, të mbajtur më 14.04.2022;

Lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës, u shqyrtuan dhe miratuan raportet e punës së sektorëve gjyqësorë për muajt: janar, shkurt dhe mars 2022;

Lidhur me pikën e tretë të rendit të ditës, u shqyrtuan dhe miratuan raportet e punës së sektorëve gjyqësorë për muajin prill 2022.

 

Sektori i praktikës gjyqësore 

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_