Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Njoftim për opinionin  |  14 Jan 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, më 18.01.2022 (e martë), me fillim në ora 14,00, me këtë propozim:

REND DITE

1. Vendimmarrja mbi kundërshtimin e gjyqtarit të Gjykatës Themelore Veles, të deklaruar kundër Orarit vjetor për punën e Gjykatës Themelore Veles për vitin 2022, të miratuar nga Kryetari i Gjykatës Themelore Veles (e prolonguar nga data 11.01.2022).  

2. Vendimmarrja mbi kundërshtimin e gjyqtarit të Gjykatës Themelore Gjevgjeli, të deklaruar kundër Orarit vjetor për punën e Kryetarit të gjykatës dhe gjyqtarëve në Gjykatën Themelore Gjevgjeli me njësinë gjyqësore në Vallandovë për vitin 2022, të miratuar nga Kryetari i Gjykatës Themelore Gjevgjeli.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_