Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Njoftim për opinionin  |  26 Nën 2021
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, më 06.12.2021 (e hënë), me fillim në orën 12,00, me këtë propozim:

REND DITE

1. Diskutim mbi Aktvendimin e Këshillit të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vendimmarrjen e ankesave.

2. Diskutim mbi iniciativën për konstatim të qëndrimit parimor dhe mendimit juridik parimor, të parashtruar nga avokatja Snezhana Stankoviq nga Shkupi.

3. Diskutim mbi iniciativën për konstatim të qëndrimit parimor dhe mendimit juridik parimor, të parashtruar nga Sektori i kontesteve pronësore, kontesteve me vlerë të vogël dhe kontesteve familjare, të dorëzuara përmes Kryetarit të Gjykatës Themelore Civile Shkup.

4. Dhënia e mendimit për Propozim Ligj për pagesën e kompensimit material viktimave nga vepra penale me dhunë, të dorëzuar nga Ministria e Drejtësisë.

5. Diskutim mbi iniciativën për konstatim të mendimit juridik parimor, të parashtruar nga Shoqëria e avokatëve Donevski nga Shkupi.

6. Diskutim mbi iniciativën për konstatim të mendimit parimor juridik, të parashtruar nga Shoqëria e avokatëve Çiçevaliev dhe Ilijovski nga Shkupi.

7. Diskutim mbi konkluzion të nxjerrë në Seancën e përgjithshme, të mbajtur më 12.10.2021, me rastin e kërkesës për dhënien e mendimit juridik, të parashtruar nga avokatja Ana Petrovski nga Shkupi.

8. Diskutim mbi konkluzion të nxjerrë në Seancën e përgjithshme, të mbajtur më 12.10.2021, me rastin e unifikimit të praktikës gjyqësore, të parashtruar nga Lidija Apostollova nga Shkupi.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_