Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Risi  |  12 Jan 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 11.01.2022 (e martë) mbajti Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua:

RENDI I DITËS

1. Vendimmarrja mbi kundërshtimin e gjyqtarit të Gjykatës Themelore Veles, të deklaruar kundër Orarit vjetor për punën e Gjykatës Themelore Veles për vitin 2022, të miratuar nga Kryetari i Gjykatës Themelore Veles.

Në këtë seancë, u nxor konkluzion që Seanca e përgjithshme të prolongohet që të sigurohen materiale të nevojshme për pikën e rendit të ditës dhe në afat të mundshëm të shkurtër të caktohet Seancë e përgjithshme.   

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_