Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të praktikës gjyqësore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të praktikës gjyqësore

Njoftim për opinionin  |  25 Nën 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 24.11.2022, mbajti seancë të Sektorit të praktikës gjyqësore, në të cilën u propozua dhe u pranua:

 

R E N D I   I   D I T Ë S

 

1. Miratimi i Propozim – Procesverbalit nga seanca e Sektorit të praktikës gjyqësore, të mbajtur më 26.05.2022;

2. Shqyrtimi i raporteve të punës së sektorëve gjyqësorë dhe të Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut për periudhën nga muaji maj, deri në muajin tetor 2022;

3. Të ndryshme.

 

Në këtë seancë:

 

Lidhur me pikën e parë të rendit të ditës, u miratua Procesverbali nga seanca e Sektorit të praktikës gjyqësore, të mbajtur më 26.05.2022;

Lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës, u shqyrtuan dhe u miratuan raportet e punës së sektorëve gjyqësorë dhe të Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut për periudhën nga muaji maj, deri në muajin tetor 2022.

           

 

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

                                                                                              Sektori i praktikës gjyqësore

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_