Njoftim nga seanca e mbajtur publike për lëndën VKZH1-29/24 13.06.2024 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga seanca e mbajtur publike për lëndën VKZH1-29/24 13.06.2024

Njoftim për opinionin  |  13 Qer 2024
Këshilli i veprave penale të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, pas seancës së mbajtur publike më 12.06.2024 vendosi për lëndën VKZH1-29/24, të formuar sipas ankesës së të akuzuarit S.A., të deklaruar përmes mbrojtësit Mitko Sollakov, avokat nga Shkupi.

 

Këshilli i veprave penale të Gjykatës Supreme, solli aktvendim VKZH1-29/24, me të cilin ankesën e të akuzuarit S.A., të deklaruar kundër aktvendimit për vazhdimin e masës së paraburgimit, në lëndën penale, që udhëhiqet kundër të akuzuarit për arsye të ekzistimit të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprës penale “Prodhimi i paautorizuar dhe lëshimi në qarkullim i drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, nga neni 215 paragrafi (3) në lidhje me paragrafin (1) të Kodit Penal, e refuzoi si të pabazë dhe aktvendimin ankimor në tërësi e konfirmoi.  

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_