Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të praktikës gjyqësore [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të praktikës gjyqësore

Njoftim për opinionin  |  18 Maj 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë seancë të Sektorit të praktikës gjyqësore më 26.05.2022 (e enjte), me fillim në orën 13,30, me këtë:

 

R E N D    D I T E

 

1. Miratimi i Propozim – procesverbalit nga seanca e Sektorit të praktikës gjyqësore, të mbajtur më 14.04.2022;

2. Shqyrtimi i raporteve të punës të sektorëve gjyqësorë për muajt: janar, shkurt dhe mars 2022 (pikë e prolonguar nga seanca e Sektorit të mbajtur më 14.04.2022);

3. Shqyrtimi i raportit të punës të sektorëve gjyqësorë për muajin prill 2022;

4. Të ndryshme.

 

                                                                                                            Sektori i praktikës gjyqësore

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_