Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Njoftim për opinionin  |  18 Jan 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 18.01.2022 (e martë), mbajti Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua:

RENDI I DITËS

1. Vendimmarrja mbi kundërshtimin e gjyqtarit të Gjykatës Themelore Veles, të deklaruar kundër Orarit vjetor për punën e Gjykatës Themelore Veles për vitin 2022, të miratuar nga Kryetari i Gjykatës Themelore Veles (e prolonguar nga data 11.01.2022).

2. Vendimmarrja mbi kundërshtimin e gjyqtarit të Gjykatës Themelore Gjevgjeli, të deklaruar kundër Orarit vjetor për punën e Kryetarit të gjykatës dhe gjyqtarëve në Gjykatën Themelore Gjevgjeli me njësinë gjyqësore në Vallandovë për vitin 2022, të miratuar nga Kryetari i Gjykatës Themelore Gjevgjeli.

Seanca e përgjithshme, lidhur me pikat e rendit të ditës miratoi aktvendime me të cilat kundërshtimet e theksuara refuzohen.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_