Kryetarja e Gjykatës Supreme, mori pjesë në një takim koordinues të institucioneve kompetente për hetimet financiare dhe konfiskimin [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kryetarja e Gjykatës Supreme, mori pjesë në një takim koordinues të institucioneve kompetente për hetimet financiare dhe konfiskimin

Risi  |  25 Jan 2023
Kryetarja e Gjykatës Supreme, Besa Ademi, me ftesë të zëvendëskryetares të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut e obliguar për politikat e qeverisjes së mirë, Sllavica Gërkovska, mori pjesë në takimin koordinues të përfaqësuesve nga gjyqësori dhe nga institucionet kompetente për hetimet financiare dhe konfiskimin.

 

Në këtë takim, u theksua nevoja e bashkëpunimit ndërinstitucional dhe nevoja për miratimin e ndryshimeve ligjore në pajtim me direktivat evropiane, për përforcimin e efikasitetit në aspektin e realizimit të instrumentit konfiskim të lëndëve konkrete me aktgjykim të plotfuqishëm.

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_