Takimi i Gjykatës Supreme dhe gjykatave të apelit [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Takimi i Gjykatës Supreme dhe gjykatave të apelit

Evenimente, Risi  |  16 Qer 2022
Takimi i Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe katër gjykatave të apelit të shtetit.

Në periudhën prej më 7 deri më 9 Qershor, u mbajt takim i Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe katër gjykatave të apelit të shtetit.

Në këtë takim, u shqyrtuan çështjet juridike nga sfera penale dhe civile të gjykatave të apelit për të cilat është e nevojshme përputhshmëria e qëndrimeve për harmonizimin në zbatimin e drejtësisë nga gjykatat në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ky takim i organizuar nga Qendra për hulumtime dhe analiza juridike, në bashkëpunim me Akademinë për gjykatës dhe prokurorë publik, mundësoi nxjerrjen e konkluzioneve përmes diskutimit të gjerë ndërmjet të gjithë përfaqësuesve të gjykatave.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_