Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të veprave civile [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të veprave civile

Njoftim për opinionin  |  17 Qer 2024
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë seancë të Sektorit të veprave civile, më 18.06.2024 (e martë), duke filluar në orën 12,00, me këtë propozim:

 

R E N D   D I T E

 

  1.  Miratimi i Procesverbalit nga seanca e Sektorit të veprave civile, të mbajtur më

 30.05.2024;

  1.  Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit për qarkullimin e lëndëve në Sektorin e veprave

civile, për muajin prill 2024;

  1. Diskutimi mbi çështjet juridike nga sektori civil i Gjykatës së Apelit Manastir;

 

  1.  Diskutimi mbi çështjet juridike nga sektori civil i Gjykatës së Apelit Shkup;

           

  1.  Diskutimi mbi çështjen juridike nga sektori civil i Gjykatës së Apelit Shtip;
   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_