Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftim për opinionin  |  24 Sht 2020
Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon publikun se më datë 23 shtator të vitit 2020, vendosi për lëndën e regjistruar si KVP2.nr.114/19, të formuar sipas kërkesave të parashtruara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm, të parashtruara nga mbrojtësit e të akuzuarit Sead Koçan nga Shkupi.

Me aktgjykimin e miratuar, Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut kërkesat e parashtruara të akuzuarit i refuzoi si të pa baza dhe e konfirmoi aktgjykimin e Gjykatës së apelit Shkup.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_