Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftim për opinionin  |  18 Sht 2020
Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut e njofton publikun se më datë 17 shtator të vitit 2020, vendosi për lëndët e regjistruara si KVPKOK2KVPnr.6/19 dhe KVPKOK2KVPnr.7/19, të formuara sipas kërkesave të parashtruara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm, të parashtruara nga të akuzuarit Nikolla Gruevski, Gjoko Popovski dhe Gordana Jankullovska.

Me aktgjykimet e miratuara, Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut i refuzoi kërkesat e parashtruara të akuzuarve, të parashtruara personalisht nga ana e tyre dhe përmes mbrojtësve të tyre dhe i konfirmoi aktgjykimet e Gjykatës së apelit Shkup

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_