Informacion për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Informacion për publikun

Njoftim për opinionin  |  30 Qer 2020
Ambasada e SHBA, në suaza të Marrëveshjes për mbështetjen dhe ndihmën e gjyqësisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në kohën e sfidave me pandeminë - Kovid-19, më 29.06.2020 siguroi donacion të mjeteve për dezinfektim për të gjitha gjykatat, prokuroritë publike dhe Drejtorinë për ekzekutimin e sanksioneve.

Donacionin nga ana e Ambasadores së SHBA N.E Kejt Mari Bërnz e pranoi UD kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani në emër të Gjykatës supreme, gjykatave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Akademisë së gjyqtarëve dhe prokurorëve publik, me qëllim për mbrojtjen e shëndetit të punësuarve dhe të qytetarëve.

Ky donacion paraqet vazhdimin e bashkëpunimit me sukses ndërmjet Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ambasadës së SHBA, dhe një pjesë të mbështetjes së vazhdueshme të cilën Shtetet e Bashkuara të Amerikës ia japin Republikës së Maqedonisë së Veriut në përgjithësi dhe në luftën e përbashkët kundër KOVID – 19.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_