Rezultatet e përzgjedhjes administrative sipas Shpalljes publike nr.1/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Rezultatet e përzgjedhjes administrative sipas Shpalljes publike nr.1/2019

Risi  |  28 Nën 2019
Rezultatet e përzgjedhjes administrative për Shpalljen nr.1/2019 për punësim të Kategoria V niveli V1 – 5 (pesë) reaëizues, bashkëpunëtorë i lartë gjyqësor – Kategoria V niveli V2 – 4 (katër) realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – Kategoria G niveli G1 - 2 (dy) realizues dhe referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G niveli G4 – 1 (një) realizues.

 

Listat – shtojcat nga përzgjedhja administrative sipas shpalljes publike nr.1/2019 dhe informatat për ditën dhe orën e mbajtjes së fazës së dytë të përzgjedhjes

 

                    Këshilltarë gjyqësorë - Kategoria Категорија V, niveli V1 – 5 (pesë) realizues

                    Bashkëpunëtorë i lartë gjyqësor- Kategoria V, niveli V2 – 4 (katër) realizues

                    Referent i lartë gjyqësor–daktilografi-Kategoria G,niveli G1 – 2 (dy) realizues

                    Referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – Kategoria G, niveli G4–1 (një) realizues

 

       

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_