Pyetjet në ueb faqen [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Pyetjet në ueb faqen

Risi  |  20 Nën 2019
Njoftim lidhur me shpalljen publike nr.1/2019

 

Të nderuar,

 

Ju informojmë se në ueb faqen e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë në pjesën – Lidhje të shpejta, është publikuar baza e pyetjeve të pjesës profesionale nga provimi për punësim të nëpunësve gjyqësor, si dhe baza e pyetjeve për kotrollimin e njohurisë të një nga gjuhët më shumë të përdorura të Bashkimit Evropian (anglisht, frëngjisht, gjermanisht).

                                    Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut 

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_