NJOFTIM LIDHUR ME SHPALLJEN PUBLIKE nr.1/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

NJOFTIM LIDHUR ME SHPALLJEN PUBLIKE nr.1/2019

Risi  |  22 Nën 2019
Njoftim për datën dhe kohën e mbajtjes së përzgjedhjes administrative.

 

Të nderuar

Lidhur me shpalljen publike nr. 1/2019, për punësim të: Këshilltarë gjyqësor – 5 realizues, bashkëpunëtorë i lartë gjyqësor – 4 realizues, referent i lartë gjyqësor – daktilografi – 2 realizues, referent i ri gjyqësor – realizues në shkresore – 1 realizues, për kohë të pacaktuar në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ju informojmë se Komisoni për zgjedhjen e nëpunësve gjyqësor do të realizojë përzgjedhjen administrative më 25.11.2019 ( e hënë) në orën 10:00.

Rezultatet nga përzgjedhja administrative e kandidatëve do të publikohen në afat prej 3 ditëve nga kryerja e të njëjtës në faqen zyrtare elektronike të Gjykatës.

                                                           

Nga Komisioni për zgjedhjen e nëpunësve gjyqësor

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_