Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftim për opinionin  |  21 Kor 2022
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, veproi për lëndën VKZH1.nr.19/22

Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon publikun se në seancën e mbajtur më 21.07.2022 veproi për lëndën VKZH1.nr.19/22 dhe vendosi që ta refuzojë si të pabazë ankesën e Prokurorisë Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, të deklaruar kundër aktvendimit të Gjykatës së Apelit Shkup KSZH-373/22 të datës 04.07.2022, me të cilën të akuzuarit M.Z. nga Shkupi i vazhdohet masa e paraburgimit shtëpiak edhe për 30 ditë.

 

                                                                     Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut  

 

 

 

 

                                                                               

 

 

                                                                                                         

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_