Përfaqësues nga Gjykata Supreme në Konferencën rajonale për regjistrimin e të dhënave statistikore për pasurinë e konfiskuar [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Përfaqësues nga Gjykata Supreme në Konferencën rajonale për regjistrimin e të dhënave statistikore për pasurinë e konfiskuar

Evenimente, Risi  |  17 Qer 2022
Përfaqësues nga Gjykata Supreme në Konferencën rajonale për regjistrimin e të dhënave statistikore për pasurinë e konfiskuar në Sarajevë.

Përfaqësues nga Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 13 dhe 14 Qershor në Sarajevë, morën pjesë në Konferencën rajonale me temë: “Arritja e regjistrimit të saktë, të standardizuar të statistikave për pasurinë e konfiskuar në procedurë penale”, organizuar nga Iniciativa rajonale kundër korrupsionit dhe Qendra AIRE nga Londra

Në këtë konferencë, morën pjesë ekspertë të statistikave për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar, gjyqtarë, prokurorë publik nga Bosnja dhe Hercegovina, Republika e Maqedonisë së Veriut, Mali i Zi dhe Serbia.  

Në prezantimin e saj mbi përvojën praktike të konfiskimit të pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme në përputhje me standardet e Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut, iu drejtua Dr. Mirjana Llazarova Trajkovska.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_