Соопштение за одржување на седница на Одделот за казниви дела [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за одржување на седница на Одделот за казниви дела

Соопштенија за јавност  |  22.11.2022
Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи седница на Одделот за казниви дела на ден 07.12.2022 година (среда), со почеток во 12,00 часот, со следниот предлог на:

 

Д Н Е В Е Н  Р Е Д

 

1. Усвојување на Записникот од седницата на Одделот за казниви дела, одржана на ден 27.04.2022 година.

2. Начин на постапување кога се направени трошоци во постапка пред Врховниот суд по одлука за трошоци за бранител по службена должност, за преведувач, во притворски предмети и слично.

3. Начин на постапување по однос на записници по Кзз. Предмети.

4. Расправа по доставениот Записник и Исправката на Записникот од одржаната Работна средба со четирите Апелациони судови и Врховниот суд на ден 08 и 09.06.2022 година.

5. Расправа и усвојување на сентенци по предметите: Квп2.бр.220/21 и Кзз.бр.4/22.

 

Оддел за казниви дела

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_