Соопштение за одржување на седница на Одделот за граѓански дела [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за одржување на седница на Одделот за граѓански дела

Соопштенија за јавност  |  05.10.2022
Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи седница на Одделот за граѓански дела на ден 06.10.2022 година, со почеток во 13,00 часот, со следниот предлог на:

 

Д Н Е В Е Н  Р Е Д

 

1. Разгледување и усвојување на Записникот од седницата на Одделот за граѓански дела одржана на ден 12.07.2022 година;

2. Разгледување и усвојување на Извештаите за движење на предметите во Одделот за граѓански дела за месеците јули и август 2022 година;

3. Разгледување на претставка поднесена од Адвокатско друштво Лазов Бадева Адвокати од Скопје;

4. Разно.

 

                                                                                                                                       Оддел за граѓански дела

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_