ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2020

Новости  |  12.2.2020
Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи (“Службен весник на РМ” бр.74/15 и бр.120/18), како и член 59 и 60 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Врховниот суд на Република Македонија 03Су.бр.893/18 од 12.12.2018 година и согласност од Министерство за финансии бр.18-12242/2 од 31.12.2019 година

 

ВРХОВНИОТ СУД НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2020

за вработување на 5 (пет) лица на определено време на следните работни места

 

      Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

 

   

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_